SON DAKİKA | Süper Lig devinden Stefan Savic bombası! 3 yıllık sözleşme masada

Süper Lig ekipleri kadrolarına takviye yapmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri…

CANLI

08:1318 Temmuz 2024

F.BAHÇE’NİN GÜNDEMİNE GELEN TERRIER, LEVERKUSEN’LE ANLAŞTI

Fabrizio Romano’nun haberine göre; Bayer Leverkusen, Martin Terrier transferi için Rennes ile 22 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Haberde takas için konuşulan Adam Hlozek isminin ise Rennes’e gitmeyeceği ve Leverkusen’de kalacağı kaydedildi.

FENERBAHÇE’NİN GÜNDEMİNE GELDİ

Martin Terrier’in adı Fenerbahçe’nin de transfer gündemine gelmişti. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki futbolcunun kulübü Rennes ile sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. 2020 yılından bu yana Rennes forması giyen Terrier, Fransız temsilcisinde çıktığı 141 maçta 51 gol attı ve 24 asist yaptı.

 

08:0918 Temmuz 2024

GUELA DOUE’DE İŞLEM TAMAM!

Galatasaray transferde dün istediği haberleri aldı. Sağ bek arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Guela Doue transferinde mutlu sona ulaştı. Rennes ile uzun süren pazarlıklarda rakamı istediği noktaya çeken yönetim, 6 milyon euro + 2 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı.

1.2 MİLYON EURO ALACAK

21 yaşındaki futbolcu ile 5 seneliğine anlaşan Cim-Bom oyuncuya ise yıllık 1.2 milyon euro verecek. Fildişi Sahilli futbolcunun hafta sonuna kadar İstanbul’a geleceği belirtildi.

08:0518 Temmuz 2024

TRABZONSPOR’DAN SAVIC ATAĞI! 3 YILLIK SÖZLEŞME MASADA

Bordo-mavili ekip, Atletico Madrid’in tecrübeli stoperi Stefan Savic’i transfer etmek istiyor. Fabrizio Romano’nun haberine göre; Trabzonspor Atletico Madrid’in 33 yaşındaki Karadağlı Stefan Savic’i kadrosuna katmanın hesabını yapıyor. Bordo-mavililerin Stefan Savic’e 3 yıllık sözleşme önerdiği iddia edilirken bu transferde yarın önemli gelişmelerin yaşanacağı ileri sürüldü

ATLETİCO MADRID’DEN İZİN ÇIKTI

Bonservisi Atletico Madrid’de bulunan Savic için İspanyol kulübün Karadağlı stopere transfer görüşmesi yapmak için izin verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 33 maça çıkan Savic, gol katkısı yapamasa da özellikle hava toplarındaki üstün performansıyla dikkat çekti. Savic’in İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona eriyor.

07:5918 Temmuz 2024

NESYRI’DE EN İYİ TEKLİF F.BAHÇE’DEN

Maximin’i İstanbul’a getirerek kanat transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe’de şu anda tek gündem Sevilla’nın forveti En Nesyri… Uzun zamandır Faslı golcü için İspanyol ekibiyle görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertli yönetim istenen bonservisi istediği rakama bir türlü çekememişti. Fenerbahçeli idareciler en sonunda ise Sevilla’ya bir teklif daha yapmış ve beklemeye geçmişti. Bu transfer çalışmasında, Serie A ekibi Roma ile yarışan Fenerbahçe’nin teklifinin daha iyi olduğu ortaya çıkarken, bu detayın sarı-lacivertlilerin elini güçlendirdiği ortaya çıktı. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun çok istediği isimlerden biri olan Maximin’i alan yönetim, golcü listesinde de ilk sırada bulunan En Nesyri transferini bitirip Portekizli çalıştırıcının bir talebini daha mutlu sona tamamlamak istiyor.

 

Canlı Anlatım Özeti

  • F.BAHÇE’NİN GÜNDEMİNE GELEN TERRIER, LEVERKUSEN’LE ANLAŞTI
  • GUELA DOUE’DE İŞLEM TAMAM!
  • TRABZONSPOR’DAN SAVIC ATAĞI! 3 YILLIK SÖZLEŞME MASADA
  • NESYRI’DE EN İYİ TEKLİF F.BAHÇE’DEN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir